Sunday Sounds

Sunday Service met Michelle David & The Gospel Sessions

De eerste Sunday Sounds van het seizoen is direct een hele bijzondere. Michelle David & The Gospel Sessions presenteert via livestream een heuse zondagsdienst. Er schuiven verschillende gasten aan.

Een programma dat uw muzikale geest zal verkwikken maar ook het welzijn van uw geest, het goede gevoel in je geest, lichaam en ziel zal prikkelen.

https://tolhuistuin.nl/evenementen/sunday-sounds-sunday-service-met-michelle-david-the-gospel-sessions

Michelle David & The Gospel Sessions hebben al vele festivals, popzalen en kerken in Nederland bekeerd met hun zinderende liveshows en reeds vier bejubelde platen uitgebracht. Hun unieke interpretatie van gospel komt volledig tot wasdom in combinatie met invloeden van soul, blues, jazz en afrobeat.

Gasten: Ruben Hein en Muriel Dalmulder

Pianist en zanger Ruben Hein wordt alom geroemd om zijn karakteristieke, warme stem en eigenzinnige pianospel.

Muriël Dalmulder is schrijver, spreker, trainer en coach. Zij combineert positieve psychologie, neurowetenschap en NLP met oude wijsheid en tradities.

Over Sunday Sounds

In mei tot en met september is de Tuin van de Tolhuistuin normaal gesproken geopend voor publiek. Sinds 2018 is er iedere zondag Sunday Sounds, gratis live muziek onder de oude plataan. In deze tijden kunnen we helaas niet samenkomen, dus streamen we de optredens zodat je thuis van de muziek kunt genieten. Sunday Sounds is een samenwerking tussen Tolhuistuin en huisgenoot Excelsior Recordings.