Luister naar Artis, de nieuwe single van Spinvis

Bestel de gelimiteerde uitgave van het album Trein Vuur Dageraad

Het is misschien wel het album waar het meest naar uitgekeken wordt. De Nieuwe Spinvis. Eind april verschijnt ie, ‘Trein Vuur Dageraad’. 

Luister nu naar de nieuwe single Artis en bestel alvast het album Trein Vuur Dageraad. Het album verschijnt in een reguliere en gelimiteerde uitgave. De laatste is een luxe verpakking met prachtig artwork met cd of mosgroen vinyl. 

Erik de Jong: “De plaat begint met een opname uit een iPhone. Een korte schets van een gezongen melodie op wat net verzonnen regels. Dat was het zaadje waar jaren later een hele boom is uitgegroeid. Trein, vuur, dageraad… drie woorden die misschien zomaar bij elkaar waren gezet maar vanaf dat moment onlosmakelijk werden als de dragers van een verhaal dat nog in de aarde sliep. Een verhaal over alles wat nog komen gaat.”

Het verhaal komt tot ons in dertien stukken. Dertien nieuwe klassiekers die zich met geen pen laten omschrijven, behalve dan dat ze ‘Vintage Spinvis' zijn.

Trein Vuur Dageraad verschijnt op 28 april.


Vanaf medio februari tourt Spinvis met een vernieuwde band langs de theater. Met het verschijnen van ‘Trein Vuur Dageraad’ zal hij terugkeren naar clubland voor een korte tour en enkele mooie festivals.

Purchase